logo aplustours

Gastgezinnen in Groot Brittannië

Groot BrittaniëOp de kaart hiernaast ziet u alle plaatsen met gastgezinnencentra. Over een aantal gastgezinnencentra vindt u hieronder per regio nog wat informatie:

Noord-Engeland

In Noord-Engeland kunt u terecht in York en ook in Chesterfield, bij het Peak District.

West-Engeland

Teignmouth ligt in Devon, vlakbij Dartmoor. Geschikt voor een verblijf van tenminste 6 dagen. De afstand wordt door het natuurschoon ruimschoots goedgemaakt.

Christchurch ligt gunstig ten opzichte van Portsmouth, Bath, New Forest, Winchester, Salisbury en Isle of Wight. Er zijn in West-Engeland ook nog enkele andere mogelijkheden. We informeren u graag.

Midden-Engeland

Gloucester ligt bij de Cotswold, vlakbij Cheltenham. Voor interessante excursies naar onder meer Bath, Oxford, Stratford-upon-Avon en Wales.

Vanuit Oxford is ook een dagje Londen en/of Windsor mogelijk. Ook Bath, Stratford-upon-Avon en Gloucester zijn aantrekkelijk voor een dagtocht. Er zijn in Midden-Engeland ook nog enkele andere mogelijkheden. We geven u graag meer informatie hierover.

Zuid-Oost Engeland

In Zuidoost-Engeland liggen ChathamEastbourne, Hastings en Brighton. Heel handig voor bezoeken aan Londen, Kent en East-Sussex. Vanuit Brighton aan de zuidkust is het Isle of Wight goed te bereiken. Populair bij vooral volwassenen. Er zijn in Zuid-Oost Engeland ook nog enkele andere mogelijkheden. We adviseren u graag.

Schotland

Edinburg, Stirling en Perth zijn stuk voor stuk mooi en bieden volop mogelijkheden. Bel voor advies op maat! 

Wales

Wilt u naar Wales? Dan adviseren we een reis van tenminste zes dagen. Colwyn Bay is aantrekkelijk voor het noorden. Voor het zuiden van Wales zijn Gloucester en Bath prima uitvalsbases.