logo aplustours

Verzekeringen

U kijkt waarschijnlijk al lang naar uw reis uit. Om volledig onbezorgd en goed verzekerd op reis te gaan, bent u bij A⁺Tours  aan het goede adres. Wij hebben een agentschap van de Europeesche, dé specialist in reis- en annuleringsverzekeringen.

Voor de volwassenenreizen bieden wij de mogelijkheid een Aflopende Annuleringsverzekering en een Aflopende Reisverzekering af te sluiten.

U boekt uw vakantie meestal enige tijd van te voren. In de periode tot u werkelijk vertrekt, kan er iets gebeuren waardoor u niet aan de reis kunt deelnemen. Bijvoorbeeld bij ziekte van u of van een familielid. In zulke gevallen zorgt de Aflopende Annuleringsverzekering ervoor dat u de reissom terugkrijgt. Maar ook tijdens de reis blijft deze verzekering dekking bieden. Als u onverhoopt naar huis moet of in het ziekenhuis moet worden opgenomen, worden ongenoten reisdagen vergoed.

De Aflopende Reisverzekering biedt  onder meer een prima dekking voor schade, verlies en diefstal van bagage, geneeskundige kosten en indien nodig huur voor een vervangend vervoermiddel. Bovendien kan in noodgevallen 24 uur per dag een beroep gedaan worden op de alarmcentrale SOS International. SOS International zorgt onder meer voor het repatriëren van zieke en gewonde vakantiegangers en het toezenden van medicijnen.

Voor scholen bieden wij de mogelijkheid een Groeps- en Schoolreisverzekering af te sluiten.


logo