logo aplustours

Contact

De gezichten achter A⁺Tours:

 

foto AngelaSinds 2013 werkt Angela Wage bij A⁺ Tours. Na haar opleiding aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer heeft ze zowel op diverse bestemmingen in Europa als in Nederland als reisleidster/gids gewerkt. Daarna was ze 10 jaar werkzaam voor een touringcarbedrijf op de afdeling verkoop. Door al haar ervaring in de praktijk en op kantoor, weet ze wat klanten belangrijk vinden en zal ze er alles aan doen om iedere reis tot een onvergetelijke, leuke en leerzame ervaring te maken. Vanaf januari 2018 heeft ze de leiding overgenomen van Jan van der Wilt, die A⁺ Tours ruim 25 jaar geleden opgericht heeft.

 

foto JanSinds januari 2018 werkt Laura Budde bij A⁺ Tours. Ze heeft veel kennis over en liefde voor Groot-Brittannië in het algemeen en Engeland in het bijzonder. Ze heeft er ruim een jaar gewoond én was tien jaar docent Engels op een middelbare school – een echte anglofiel met affiniteit met de doelgroep dus. Op school heeft ze vele meerdaagse reizen naar verschillende plaatsen in Engeland georganiseerd en begeleid, waardoor ze weet wat erbij komt kijken als je met een schoolgroep naar het buitenland gaat.

Adresgegevens:

A⁺ Tours
Industrieweg Oost 21
6662 NE Elst (Gld)

Telefoon:   0481 – 746666

K.v.K. 70482284

 

Voor nieuwe klanten vinden wij persoonlijk contact een absolute voorwaarde om een passende reisaanbieding te kunnen doen. Daarom vindt u op deze website geen e-mailadres van ons.